در این مطلب قصد داریم انواع منو غذایی که مناسب سرو در هتل ها و صنعت هتلدرای می باشد، مانند: پیش غذا ها، سالاد ها، غذاهای گیاهی، دریایی، انواع کباب خورشت ها و سنتی ایرانی را برای شما عنوان کنیم.
پیش غذا مناسب منو غذایی هتل های ایران
برخی پیش غذا های پر طرفدار برای منو غذای هتلداری ایران را به شما معرفی می کنیم.
تافتون: نان تازه پخته شده.
ماست و خیار: دیپ مخلوطی از ماست و خیار و گیاهان معطر.
ماست موسیر: دیپ مخلوطی از ماست و سیر خرد شده.
بورانی: دیپ مخلوطی از ماست و اسفناج پخته خرد شده.
هوموس: نخود له شده با سیر و روغن زیتون.
زیتون پرورده: ترشی زیتون مخلوط با اب انار و گردو خرد شده.
دلمه: برگ درخت تاک پر شده با مواد.
میرزا قاسمی: تخم مرغ و گوجه فرنگی مخلوط با بادمجان کبابی و سیر.
کشک و بادمجان: بادمجان سرخ شده ، گردو ، پیاز سرخ شده و کشک.
قِل قِلی: کوفته هایی که از مخلوط گوشت چرخ کرده ، پیاز ، الو ، سبزی و ادویه تهیه می شود.
بشقاب مزه: انتخاب از پنج نوع پیش غذا.
کوکو سبزی: مخلوطی از اسفناج ریز خرد شده ، تره فرنگی ، شوید ، جعفری ، زرشک و گردو با تخم مرغ.
الویه: مرغ خرد شده ، تخم مرغ پخته ، سیب زمینی ، غوره سبز ، نخود سبز و سس مایونز.
سوپ روز: بصورت روزانه اماده می شود
منو سالاد های مورد استفاده هتل های ایران
سالاد ها در منو اهمیت بالایی دارند، همین منو کوچک و راحت بر جذابیت غذا های هتل شما خواهند افزود.
سالاد شیرازی: خیار، گوجه فرنگی و پیاز خرد شده با چاشنی و ابلیمو ترش.
سالاد فصل: کاهو ، گوجه فرنگی ، خیار ،هویج ، کلم قرمز و سفید رنده شده.
تبوله: بلغور ، جعفری ، نعناع ، پیاز ، روغن زیتون ، گوجه فرنگی ، سیر و ابلیمو.
فتوش: جعفری ، نعناع ، تربچه ، پیاز ، گوجه فرنگی ، کاهو ، سماق ، روغن زیتون ، نان پیتا و ابلیمو.
سالاد سرآشپز: خیار ، گوجه کیلاسی ، پیاز ، زیتون ، پنیر فتا ، جعفری ، زیتون و سرکه بالزامیک.
منو انواع کباب برای سرو هتلداری
تمام غذاهای اصلی کبابی با گوجه کبابی ، برنج زعفرانی و سالاد سرو می شوند این منو غذای هتلی بسیار مورد پسند مسافران عرب زبان خواهد بود.
برگ: فیله گوسفند نرم پهن شده با مرغوب ترین زعفران.
کباب سلطانی: غذای سنتی محبوب ایرانی که ترکیبی از برگ و جوجه بی استخوان است.
چنجه: تکه های لطیف فیله گوسفند با زعفران.
کوبیده: دو سیخ گوشت چرخ کرده با پیاز.
شیشلیک: گوشت بره با زعفران.
قفقازی: تکه های مربعی گوشت بره و مرغ با پیاز و فلفل چیلی کبابی.
بختیاری: ترکیبی از تکه های لطیف فیله بره و سینه مرغ.
کباب مخلوط: یک سیخ کوبیده و یک سیخ جوجه بی استخوان.
جوجه با استخوان: مرغی کوچک که یک روز کامل در زعفران و پیاز خوابانده می شود.
جوجه بی استخوان: تکه های سینه مرغ با زعفران و پیاز.
مرغ پسته: تکه های سینه مرغ با پسته و سبزی تازه و ابلیمو.
مخصوص: یک غذای سنتی محبوب ترکیبی از برگ و کوبیده.
بشقاب کباب: جوجه بی استخوان ، کوبیده ، چنجه ، شیشلیک ، به همرا برنج زعفرانی و زرشک.
منو غذا هتل های سنتی ایرانی
در هتل هایی با تم سنتی یا گردشگری داشتن منو غذا های سنتی از اهمیت بسیار بالایی برخورد دار است، غذاهای سنتی ایرانی از نکات جذاب برای توریست ها و ایرانیان با فرهنگ های مختلف به حساب می آید.
قیمه بادمجان: گوشت گوسفند خرد شده با بادمجان ، نخود ، گوجه فرنگی ، لیمو ترش خشک شده و زعفران.
قرمه سبزی: گوشت گوسفند خرد شده با جعفری تازه ، گشنیز ، پیازچه و شنبلیله با لوبیا قرمز و لیمو ترش خشک شده.
فسنجون: یک غذای ترش و شیرین با تکه های مرغ پخته شده یا گوشت قلقلی با گردوی اسیاب شده ، پیاز ، ادویه و پوره انار.
بامیه: گوشت گوسفند خرد شده و بامیه ، گوجه فرنگی ، زعفران ، فلفل و پیاز.
زرشک پلو با مرغ: برنج و زرشک بخار پز شده با مرغ زعفرانی.
باقالی پلو با ماهیچه: خورشت گوسفند سنتی با برنج بخارپز مخلوط با شوید و لوبیا.
باقالی پلو با گردن: خورشت سنتی گردن بره با برنج بخارپز مخلوط با شوید و لوبیا.
غذاهای گیاهی سرو هتلی
از آنجایی که هر روز به تعداد گیاه خواران افزوده می شود و این اشخاص به هیچ عنوان غیر از غذاهای گیاهی را استفاده نمی کنند، داشتن این منو غذا هتل بسیار لازم است، همین مسئله باعث انتخاب بیشتر هتل شما و معرفی بیشتر توسط گیاه خواران خواهد شد.
خورش گیاهی: بادمجان و کدو سبز ، سیب زمینی ، فلفل و گوجه فرنگی و زعفران
قیمه بادمجان: بادمجان ، نخود ، گوجه فرنگی ، لیمو ترش خشک شده و زعفران
قرمه سبزی: جعفری تازه ، گشنیز ، پیازچه و شنبلیله با لوبیا قرمز ، لیمو ترش خشک شده و قارچ
بامیه: بامیه ، گوجه فرنگی ، زعفران ، فلفل و پیاز
منو غذای دریایی برای هتلداری
منو غذای هتلی با داشتن غذا های دریایی هتل شما را تکمیل تر و جذاب تر خواهد کرد.
ماهی کبابی: ماهی کبابی با زعفران ، ابلیمو و پیاز با برنج بخارپز مخلوط شده با شوید و لوبیا پخته
ماهی سالمون گریل شده: فیله ماهی ازاد بدن استخوان و زعفران ، فلفل سیاه ، ابلیمو و روغن زیتون همراه با برنج بخارپز مخلوط شده با شوید و لوبیا
قلیه ماهی: خورشت ماهی تند ، شاه ماهی با تمبر هندی ، سبزی تازه ، پیاز و سیر با برنج زعفرانی
موضوعات مرتبط
محصولات هتلی